Meny Lukk

Om Vintage Drums Norway

Vintage Drums Norway AS drives av Gunnar Brandsdal som har hatt restaurering av trommer som hobby og lidenskap siden tidlig 80-tallet. Firmaet ble etablert i 2021 som et resultat av økende interesse og etterspørsel etter brukt og vintage trommeutstyr i Norge og internasjonalt.

Eldre trommesett fra blandt annet Sonor, Ludwig, Slingerland og Gretsch, har de siste ürene blitt svÌrt ettertraktet, kanskje i større grad i utlandet enn i Norge, men ogsü i Norge har disse settene etter hvert fütt høy status og er ettertraktet pü bruktmarkedet.

Ikke alt som omsettes privat er i god stand dessverre og utgifter i etterkant kan vĂŚre vanskelig ĂĽ forutse. Deler til vintage trommesett er som oftest svĂŚrt vanskelig og kostbart ĂĽ skaffe til veie, om det i det hele tatt er mulig ĂĽ oppdrive.

Kjøper du et trommesett av Vintage Drums Norway kjøper du en vare som har gjennomgütt full service og/eller restaurering før den legges ut for salg. Og selvsagt har du full reklamasjonsrett etter forbrukerkjøpsloven.

Som navnet sier er det vintage trommer og trommeutstyr som er selskapets primĂŚre fokusomrĂĽde, men ogsĂĽ nyere brukte instrumenter i alle kategorier omsettes i butikk og nettbutikk. Vi er ogsĂĽ forhandler av Remo trommeskinn og Sabian cymbaler gjennom Pearl Music Europe BV.

Hjertelig velkommen til en hyggelig trommeprat i vĂĽrt showroom i Ytre Arna – Bergen!