Meny Lukk

Om Vintage Drums Norway

Vintage Drums Norway AS drives av Gunnar Brandsdal som har hatt restaurering av trommer som hobby og lidenskap siden tidlig 80-tallet. Firmaet ble etablert i 2021 som et resultat av økende interesse og etterspørsel etter brukt og vintage trommeutstyr i Norge og internasjonalt.

Eldre trommesett, fra blant annet Sonor, Ludwig, Slingerland og Gretsch, har de siste årene blitt svært ettertraktet, kanskje i større grad i utlandet enn i Norge, men også i Norge har disse settene etter hvert fått høy status og er ettertraktet på bruktmarkedet.

Ikke alt som omsettes privat er i god stand og utgifter i etterkant kan være vanskelig å forutse. Deler til vintage trommesett er som oftest vanskelig og kostbart å skaffe til veie, om det i det hele tatt er mulig å oppdrive.

Kjøper du et trommesett av Vintage Drums Norway AS kjøper du en vare som har gjennomgått full service og/eller restaurering før den legges ut for salg.

Som navnet sier er det vintage trommer og trommeutstyr som er selskapets primære fokusområde, men også nyere brukte instrumenter i alle kategorier omsettes i butikk og nettbutikk. Vi er også forhandler av Remo trommeskinn og Sabian cymbaler gjennom Pearl Music Europe BV.

Hjertelig velkommen til en hyggelig trommeprat i vårt showroom i Ytre Arna – Bergen!