Meny Lukk

Salg & innbytte

Om du ønsker å bytte inn eller selge ditt trommesett, løse trommer eller cymbaler, gir vi deg gjerne et tilbud på utstyret du har.

Husk imidlertid at en innbyttepris alltid vil ligge lavere enn antatt markedsverdi, og markedsverdien ligger ofte lavere enn hva du tror/ønsker varen er verdt. Prisen en vare annonseres for er ikke nødvendigvis det den blir solgt for, og prisene varierer stort etter hvilket marked varen selges i.
I utlandet har prisene på brukte trommesett de siste årene vært langt høyere enn i Norge, og det er derfor ikke reelt å forvente at en vare selges i Norge for samme sum som prisene du finner på f.eks eBay eller Reverb.

Når vi tar en vare i innbytte må vi også ta høyde for at varen skal klargjøres for salg, blant annet med bytte av skinn på hele settet, en betydelig kostnad som ofte glemmes ved kjøp og salg av brukte trommesett. Videre skal varen selges med garanti, og vi må ha fortjeneste på varen når den selges.

Prisen vi kan tilby deg i innbytte vil derfor normalt ligge 25% – 30% under gjengs verdi på privatmarkedet, men til gjengjeld får du omsatt varen med umiddelbart oppgjør, uten noe garantiansvar eller spørsmål i ettertid.

Skal vi kjøpe en vare (uten innbytte, eller innbytte mot en rimeligere vare), vil prisen vi kan tilby deg ligge noe lavere, typisk 30% – 40% under gjengs verdi på privatmarkedet.

Om du ikke er skremt av tallenes klare tale hører vi gjerne fra deg på TLF: + 47 90 788 799